Komu je namenjen Poslovni Bankanet pri Novi KBM?
| Članek je bil prebran 732 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Poslovni Banka Net so pri Novi KBM oblikovali za vse komitente, ki imajo pri njih odprt poslovni račun in bi želeli z banko poslovati preko svetovnega spleta tudi izven njenega delovnega časa. Gre za spletno banko, ki uporabnikom prinaša številne prednosti. Mogoče je najbolj očitna ta, da si je z uporabo spletne banke mogoče bistveno zmanjšati stroške, ki jih sicer porabite za obdelavo nalogov. Spletna banka seveda pomeni tudi prihranek časa. Mnogi si doslej niso upali odločiti za takšno poslovanje, saj niso bili prepričani v varnost takšnega poslovanja in tudi v to, kako dobro so zaščiteni njihovi osebni podatki. Ta skrb je pri Poslovnem BankaNet-u povsem odveč, saj so pri Novi KBM poskrbeli za najstrožje in najbolj sodobne standarde za avtentifikacijo, zelo dobro pa je poskrbljeno tudi za varnost zasebnih podatkov. Mnogim je takšen način poslovanja blizu tudi zaradi tega, ker omogoča popoln pregled in nadzor nad razpoložljivim stanjem računa, prav tako pa tudi porabo po posameznih karticah in skupno porabo.  Poslovni uporabniki lahko z banko preko BankaNet-a tudi komunicirajo.

spletna bankaKaj potrebujemo, če želimo uporabljati Poslovni BankaNet?

Za poslovanje preko spleta potrebujete osebni računalnik, ki ima nameščeno ustrezno programsko opremo. Pri tem je pomembno, da starejše verzije brskalnikov posodobite na njihovih spletnih straneh, pomembno pa je, da preverite, na katerih operacijskih sistemih deluje aplikacija. Med takimi OS so: Linux, Mac in seveda Windows. Aplikacija deluje na novejših različicah naslednjih brskalnikov: Chrome, Safari, Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer. V kolikor želi podjetje uporabljati digitalno potrdilo, je potrebno na računačnik namestiti tudi komponento za podpisovanje. Uporabnik mora to v obliki vtičnika za brskalnik namestiti na osebni računalnik.

Kaj so glavne značilnosti poslovnega BankaNet-a?

Glavna značilnost BankaNet-a je gotovo to, da gre za uporabnikom prijazno spletno banko, ki jo je mogoče z lahkoto uporabljati tudi, če doslej še niste poslovali na tak način. Uporaba spletne banke BankaNet je namreč zelo enostavna in pregledna, če pa se uporabnik pri njeni uporabi vendarle zmede in ne ve, kako naprej, so mu ves čas na voljo še navodila in pomoč za nadaljevanja dela. Na ta način se spletnega bančništva z lahkoto naučijo tudi tisti, ki sicer nimajo izkušenj iz tega področja. Poleg tega je BankaNet marsikomu zanimiv tudi zato, ker dejansko pomeni prihranjen denar in prihranek časa. Z uporabo spletne banke so uporabniku na voljo mnoge storitve in dejanja, med drugim: vpogled v različne podatke o poslovnem računu podjetja (ali v več računov, če jih ima podjetje več), opravljanje plačilnega prometa tako v evrih kakor v devizah, možnost kolektivnega podpisovanja, iskanje različnih podatkov po raznih kriterijih, znižanje stroškov za obdelavo nalogov, posredovanje plačilnih nalogov 24 ur dnevno (plačila nalogov se nato izvedejo v skladu z urnikom obdelav), itd. S kartico, ki generira enkratna gesla, je poskrbljeno tudi za visoko varnost bančnega poslovanja. Nekateri poslovni uporabniki in podjetja se odločijo tudi za uporabo digitalnih potrdil, kar je še zlasti priročno, če podjetje posluje preko spleta z več bankami. Skratka, da zaključimo, Poslovni BankaNet ni samo varen in enostaven za uporabo, ampak je tudi cenejši in zelo priročen.

Prijava v Poslovni BankaNet!

 

Preberite si še prispevek o tem, kako pridobiti subvencijo za okna. Več na povezavi!

© 24. 06. 2018 - 51.si. Oglaševanje.