Vhodna vrata, ki so v koraku s časom
| Članek je bil prebran 781 krat.
Slabo!Zadostno!Dobro!Prav dobro!Odlično!

Vhodna vrata so obraz vašega doma. Skoznje vsak dan vstopamo in izstopamo iz svojega bivališča, skoznje v svoj dom vabimo goste, skoznje v dom vstopa življenje. Vhodna vrata so tudi simbolnega pomena, saj pomenijo prelomnico in so pogosto povezana s prelomnimi življenjskimi dogodki. Skozi vhodna vrata v svoj novi dom prvič vstopite, ko končate šolanje in prvič, ko se zaposlite, skoznje prvič vstopita kot mož in žena, in skozi vhodna vrata v svoj dom prvič prinesete svojega novorojenega otroka. Vhodna vrata pomenijo tudi boleča slovesa in radostna ponovna srečanja. Vhodna vrata simbolizirajo dom in ljudi, ki so vas vedno veseli, ko se vrnete. Vhodna vrata tako nemara res stojijo na pročelju hiše ali stanovanja, a pomenijo njegovo srce in dušo.

vrata trendKo izbiramo vhodna vrata…

Če torej za svoj dom, hišo, stanovanje, bivalni vikend ali kaj tretjega, izbiramo nova vhodna vrata, je najpomembneje, da si izberemo takšna, ki bodo v koraku s časom tudi čez deset let. To pomeni, da izbiramo vrata, ki so trendovska, a še vedno dovolj klasične oblike, da bodo iz estetskega vidika lepa in sodobna tudi čez npr. 10 let. Vrata namreč ne kupujemo za kratka obdobja, ampak jih običajno zamenjamo le po nekaj deset letih, zato je pomembno, da pri izbiri upoštevamo ta vidik. Seveda je nekoliko težje vedeti, kaj bo trendi tudi čez daljše časovno obdobje, zato se je v določeni meri vedno dobro držati brezčasne klasike. Glede na to, da se določene stvari v oblikovanju niso spremenile že več kot dekado, je klasični pridih vhodnih vrat gotovo smiselna izbira.

Sodobna vrata so vrata trend

Vrata trend so vhodna vrata proizvajalca Ajm, ki že več let slovi kot izjemno kvalitetno in zanesljivo podjetje za izdelavo stavbnega pohištva pri nas. V svoji proizvodni liniji so razvili tudi vhodna vrata Trend, katera odlikuje kakovost in trendovski videz. Izdelana so iz sodobnih in kakovostnih materialov, pri čemer so uporabljeni najboljši aluminijasti ali PVC profili. Vrata Trend se lahko pohvalijo tudi s kakovostnimi polnili. Da gre za trendovska vrata lahko opazimo že na prvi pogled. Zanje so namreč značilne domiselne kombinacije barv in materialov, pohvalijo pa se lahko tudi z posebnimi dodatki, ki dajejo vratom sodoben videz. Takšna vrata so tudi dovolj energetsko učinkovita, da zadostijo vsem standardom energetsko učinkovite, varčne in trajne gradnje. Njihova posebnost je namreč ravno to, da so izdelana iz recikliranih materialov. Takšna vrata so odlično razmerje med ceno in kakovostjo ter so na voljo v ALU ali PVC izvedbi. Ponašajo se z visoko stopnjo toplotne izolativnosti in zgledno zvočno zaščito. Gre tudi za zelo varna vrata, ki bi jih lahko uvrstili v srednji cenovni razred. Vrata so kompaktna in omogočajo dobro zapiranje. Posebno okovje vrat omogoča tudi zapiranje brez da bi za to uporabili ključ. Takšno samodejno zaklepanje je mogoče tudi izključiti. Za varnost vrat poskrbi tudi serijsko vgrajeno enostransko varnostno steklo, ki je kaljeno. Poleg vrat je na voljo tudi mnogo raznolikih dodatkov (od kljuk, potezal, ročajev, itd.), s katerimi lahko vrata sodobno opremimo. Vrata Trend so lepa in energetsko učinkovita ter so tako gotovo dobra dolgoročna naložba v varnost doma.

© 24. 06. 2018 - 51.si. Oglaševanje.